سه شنبه 30 آبان 1396
به سایت شبکه بهداشت ودرمان شبستر خوش آمدید . ".." با مصرف زیاد نمک بهار زندگیمان را خزان نکنیم ".."<< شیر و فرآورده های لبنی را به سفره های خود اضافه کنیم>><< روزانه 2 لیوان شیر و لبنیات مصرف کنیم(پاستوریزه و کم چرب)>> << روغن کمتر؛زندگی سالم تر (یک
   November 21, 2017
   
 
Skip Navigation Links
مدیریتExpand مدیریت
واحد گسترش شبکهExpand  واحد گسترش شبکه
واحدهای ستادی
واحد آموزش سلامت
واحد امور داروئی
واحد بهداشت دهان و دندان
واحد آزمایشگاه
پیشگیری و مبارزه با بیماریها
واحد بهداشت محیط و حرفهExpand واحد بهداشت محیط و حرفه
واحد سلامت خانواده
سلامت جوانان،نوجوانان و مدارس
واحد بهبود تغذیه
مراکز بهداشتی و درمانیExpand مراکز بهداشتی و درمانی
بیمارستان ها
پایگاه های بهداشتی
خانه های بهداشت
مراکز مشاوره
انتشاراتExpand انتشارات
آموزش همگانی
پرسش و پاسخ
گالری عکس
اخبار
کتابخانه
راهنمای تلفن
 
     
   
 

واحد بهبود تغذيه



نام و نام خانوادگی : میرداود موسوی سیس

تحصیلات : کارشناس علوم تغذیه
سمت : کارشناس مسئول واحد  بهبود تغذیه

اهم فعالیت ها

1ـ پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید
2ـ مکمل یاری آهن و ویتامین D در مدارس متوسطه اول و دوم
3ـ نظارت بر برنامه تامین یک وعده غذای گرم در روستا مهدها ( با مشارکت بهزیستی)
4ـ برنامه حمایتی مشارکتی تغذیه کودکان زیر 5 سال ( با مشارکت کمیته امداد امام خمینی )
5ـ مراقبته های تغذیه زنان باردار و شیرده
6ـ مکمل یاری ویتامین D جوانان ، میانسالان و سالمندان
7ـ تن سنجی کارکنان ادارات در راستای خود مراقبتی سازمان ( با همکاری واحد آموزش سلامت )
8ـ تشکیل جلسات هماهنگی و کمبته های واحد
9ـ پایش کارشناسان تغذیه مراکز بهداشتی درمانی
10ـ بازدید و پایش مراکز پایگاه و خانه های بهداشت تحت پوشش

11 ـ نیازسنجی سلامت واحد بهبود تغذیه 



 
     
     
 

برنامه درمانگاه تخصصی بیمارستان فاطمیه شبستر

مرداد 96

تقدیر و تشکر از خیرین محترمی که بیمارستان شبستر را در جهت تهیه کیت آنزیمهای قلبی یاری نمودند.

qr2.jpg

کاهش مصرف نمک.jpg
dairy poster final 01.jpg
baner 01 - Copy.jpg
 
     
     
   
     
     
 

برنامه اتوماسیون اداری
 
     
       آمار بازدیدکنندگان:244271